20-07-2018 – Breda – Brand bij woning aan de Oude Liesboslaan in Breda

Breda – Aan de Oude Liesboslaan in Breda is gisterenavond een grote boom en schuur afgebrand.

De brand ontstond rond 22.00 vrijdagavond.

Er zijn geen gewonden gevallen. Naast de schuur staat een boot onder een zeil. Deze is door de brand flink beschadigd. De brandweer had er een flinke klus aan de brand onder controle te krijgen. Ook is de brandweer naar de bovenverdieping van het huis van de buren gegaan om de brand van boven te kunnen blussen.

De brandweer was met groot materieel uitgerukt, omdat de brand zich dicht naast de woning bevond. Deze is op wat rookschade na ongedeerd gebleven. Uit voorzorg was de hele straat afgezet. De brandweer zal waarschijnlijk de rest van de avond bezig zijn met nablussen. De brand heeft zich niet tot buiten de tuin verspreid.

 362 total views,  2 views today