31-05-2019 – Sint Willebrord – Drie kinderen en drie volwassenen gewond bij ongelukken op A58 bij St, Willebrord

Sint Willebrord – Op de A58 ter hoogte van Sint Willebrord zijn vrijdagavond kort na elkaar twee ongelukken gebeurd.

 

Hierbij raakten zes mensen gewond.

Bij het eerste ongeval werden drie personen naar het ziekenhuis gebracht: een 68-jarige man uit Amsterdam en twee 9-jarigen uit Beverwijk. De bestuurster, een 42-jarige vrouw uit Beverwijk, bleef ongedeerd.

Hard afremmen
Terwijl de hulpverleners zich ontfermden over de slachtoffers, gebeurde nog een ongeluk. Een automobilist remde hard af bij het zien van de hulpdiensten. De bestuurder van de auto daarachter kon nog op tijd remmen, maar de automobilist daarachter niet. Die auto klapte vol op de tweede auto. Die belandde tegen de vangrail.

In deze auto zat een 8-jarig meisje uit Goes, samen met een 34-jarige man en een 28-jarige vrouw. Ook zij zijn naar een ziekenhuis gebracht.

Na de ongelukken was de weg lange tijd afgesloten.

 310 total views,  6 views today