12-01-2021 – Roosendaal – Drugsdealer aangehouden

Roosendaal – In de Bosstraat in Roosendaal is dinsdagmiddag rond 14.30 uur een drugsdealer aangehouden door de politie.

De 23-jarige man uit Bergen op Zoom is overgebracht naar een politiecellencomplex en wordt gehoord.

Agenten van politieteam Roosendaal waren bezig met een actiedag in het kader van ondermijning en zagen een drugsdeal plaatsvinden in de Industriestraat. De koper werd door hen staande gehouden en legde een verklaring af. Hierop is de Bergenaar in de Bosstraat aangehouden. In zijn auto troffen de agenten een kleine hoeveelheid hennep aan.

Op basis daarvan is de auto van de Bergenaar in beslag genomen. Op het politiebureau stelden agenten een onderzoek in de auto in. In de auto troffen zij een boodschappentas aan met daarin, op het eerste gezicht, diverse verpakkingen die normaal gesproken ook wel in een boodschappentas te vinden zijn.

Maar de agenten keken verder dan hun neus lang was en vonden de boodschappen er toch wel wat apart uitzien. Ze openden de verpakkingen en troffen daarin bijna 100 gripzakjes hennep en 55 ponypacks met cocaïne aan.

De gemeente Roosendaal is voornemens om een bestuurlijke maatregel tegen de 23-jarige verdachte op te leggen. De man krijgt, naast dat de officier van justitie over de verdere strafrechtelijke afhandeling beslist, van de gemeente een dwangsom opgelegd.

Foto: Nationale Politie

 474 total views,  2 views today