03-08-2021 – Etten-Leur – Man aangehouden na bedreiging en vernieling

Etten-Leur – Een 33-jarige Roosendaler is maandag 2 augustus j.l. omstreeks 11.10 uur in een woning in Roosendaal aangehouden vanwege een reeks van incidenten eerder die ochtend in de wijk de Grient in Etten-Leur.

Hij zou daarbij zijn vriendin en haar bovenbuurman hebben bedreigd en vernielingen hebben gepleegd.

De 33-jarige verdachte zou maandagochtend rond 07.30 uur met een stoel een ruit van het appartement van zijn 25-jarige vriendin ingeslagen hebben. Ook zou hij haar hebben bedreigd met een mes en de banden van haar auto lek gestoken hebben.

Een bovenbuurman die een opmerking maakte over zijn gedrag werd ook bedreigd en bekogeld met een stenen mok die rakelings langs zijn hoofd ging. In de woning in Roosendaal werd een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en een demper aangetroffen. In zijn auto vonden de agenten een mes. Hij is in verzekering gesteld.

Foto: Nationale Politie

 366 total views,  2 views today