18-10-2022 – Amber Alert voor meisje (10) Hebe

Oosterhout – De politie heeft een amber alert uitgegeven voor het vermiste tienjarige meisje Hebe.

Ze is voor het laatst gezien in de omgeving van Raamsdonksveer in Noord-Brabant.

Het meisje heeft een meervoudige beperking en heeft zorg nodig, meldt de politie. Ze is 1,40 meter lang en heeft blond haar. Ze draagt een felroze jas en zwarte rok en heeft een paarse rugtas bij zich. Haar familie meldt dat ze niet kan praten.

Volgens haar familie wordt Hebe sinds maandagavond vermist. Er wordt opgeroepen te zoeken op de wegen tussen Raamsdonk en Vught. Het meisje is volgens de politie weg met een vrouwelijke begeleider. Diens rol in de vermissing is nog onduidelijk. De familie van het meisje meldt dat ook zij als vermist wordt beschouwd.

De twee zijn voor het laatst gezien in Raamsdonksveer, in het noordwesten van Noord-Brabant. Vanaf daar zou de begeleidster het meisje naar huis brengen, Ze zijn vertrokken in een zwarte Kia Picanto met het kenteken PR-425-K.

 172 total views,  2 views today