22-10-2022 – Rijsbergen – Inzittende van auto belandt op wegdek en raakt zwaargewond in Rijsbergen

Rijsbergen – Een inzittende van een auto is zaterdagavond omstreeks 22.35 uur op het wegdek beland van de Bredaseweg bij Rijsbergen.

Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht waarbij de trauma-art mee gereden is met de ambulance.

Een traumahelikopter werd opgeroepen.

De bestuurder is volgens de politie aangehouden omdat er nog veel onduidelijk is over het incident.

Op verschillende plaatsen lagen materialen op het wegdek of deze iets te maken hebben met het incident woord door de politie meegenomen in het onderzoek.

Het is niet duidelijk hoe het slachtoffer uit de auto is geraakt.

De Bredaseweg is afgesloten voor politieonderzoek.

UPDATE Bron Politie MWB:

De 31-jarige man uit Breda kwam zaterdagavond 22 oktober op de Bredaseweg door een nog onbekende wijze vanuit een rijdende bestelbus op het wegdek terecht. Hij overleed later in het ziekenhuis. Zijn vriendin, een 34-jarige vrouw uit Breda, die ook in het voertuig zat is aangehouden.

Een automobilist reed rond 22.30 uur over de Bredaseweg, ter hoogte van Rijsbergen, en zag een stilstaande auto op de weg staan. Hiernaast lag een gewonde man op het wegdek. Direct werden de hulpdiensten ingeschakeld. De zwaargewonde man werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis overleed hij aan zijn verwondingen. Omdat niet duidelijk is wie het voertuig bestuurde en hoe de man op het wegdek terecht is gekomen, is de 34-jarige vrouw direct aangehouden.

Reed u zaterdagavond 22 oktober even voor 23.30 uur in de omgeving van de Bredaseweg en heeft u een dashcam? Bekijk dan graag uw beelden of er een witte Mercedes Benz type Citan op te zien is. Deze beelden kan de politie goed gebruiken bij haar onderzoek. U kunt deze beelden uploaden via het tipformulier. Ook als u andere informatie heeft omtrent dit onderzoek, dan hoort de politie dit graag. Bel het politienummer 0900–8844, anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800–7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Vermeld hierbij het dossiernummer 2022280707.

 

 174 total views,  2 views today